Més NotíciesNotícies

Dimarts, 28 d'octubre de 2014

Disposats a passar por?

S'apropa Tots Sants i com marca la tradició, a més de castanyes i panellets, hem de passar una mica de por! Us proposem un munt d'activitats!

Com ja sabeu, s'apropa el dia 1 de novembre, el dia de Tots Sants, la festa dedicada al record dels avantpassats i  que està íntimament relacionada amb la festa celebrada l'endemà, la del Dia dels Morts o Dia de difunts. La creença tradicional és que l'1 de novembre, els vius visiten els morts i el 2 de novembre, els morts visiten els vius. Què, preparats per la visita? 

Per anar escalfant motors per aquests terrorífics dies, us presentem:

  1. Un fil en exclusiva per parlar dels llibres de por i terror que ens recomaneu: Llibres de terror per Tots Sants. Passeu per aquest fil i digueu la vostra!
  2. La llista Es busquen els llibres més terrorífics per passar una lectura de mort! Podeu afegir els llibres de por que vulgueu i votar quin de tots és el millor! Esperem els vostres vots: AQUÍ!
  3. Estigueu atents el dissabte perquè... començaran les Preguntes del Dia més terrorífiques de l'any!! Preparats per passar por amb fantasmes, vampirs, ratpenats, aranyes i carbasses? El quellegista que més preguntes encerti tindrà premi! Un premi de por!

I el nou Llibre de la Setmana: Helpers! Si voleu guanyar un llibre, només heu de participar AQUÍ!

I ja per acabar, una proposta que no fa tanta por, al contrari! És d'allò més divertida! Estem a punt de començar la Lectura Compartida de La meva família i altres animals, però encara som molt poquets! Es busquen quellegistes per participar a la Lectura!

Per altra banda, estem buscant més propostes per llegir en companyia! Quellegistes, volem saber la vostra opinió: AQUÍ!

Fes-ho córrer

1 comentari

  • Gràcies per totes aquestes novetats! Prenc nota! ;)

    (Mixa)

Més notícies

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr