Més NotíciesNotícies

Dijous, 2 d'octubre de 2014

Els llibres se'n van de fira!

Mireu quin calendari de fires de llibres hi ha aquesta tardor! I al QL continuem amb les nostres activitats!

Aquest cap de setmana comença Liberis Liber a Besalú, la fira d'editorials independents que va néixer el 2010 i que ens oferirà activitats tan diverses com visites guiades, taules rodones, exposicions. AQUÍ hi trobareu més informació. 

També se celebra a Barcelona de l’1 al 3 d’octubre la 32a edició de la Fira Internacional del llibre, Liber, amb una programació molt completa i diversa. Aquesta fira tradicionalment ha estat només per professionals, però enguany obre les seves portes al públic lector. En aquest enllaç podeu consultar en aquest el programa de la fira.

Paral·lelament ja fa dies que s’està celebrant la 63a Fira del Llibre d’Ocasió, Antic i Modern al passeig de Gràcia de la capital catalana. Teniu temps de visitar-la fins el 5 d’octubre i passejar entre les nombroses ofertes que habitualment s’hi troben. Més informació: AQUÍ 

Pels amants del còmic i del manga s'acosta també ja la seva cita anual: el 30 d'octubre s'inicia la que enguany serà la vintena edició i que estarà dedicada al mític Pokémon. Més informació sobre la Fira del Còmic AQUÍ 

Si sou lectors excursionistes, tampoc us podeu deixar perdre la Fira del llibre de Muntanya, que celebrarà  el 14, 15 i 16 de novembre a Vic. Per més informació: AQUÍ. 

Sabem que tot això succeeix fora del QL, però aquí també hi tenim moviment! 

  • Comencem nova Lectura Compartida: La meva família i altres animals de Gerald Durrell amb una novetat: la moderació la compartirem entre tots els participants! Si voleu participar en aquesta experiència, només cal que us hi apunteu: AQUÍ
  • Ja  tenim les noves Preguntes del Dia, dedicades a El Petit Nicolas. El coneixeu? Doncs esperem que les encerteu totes! 
  • Ja tenim guanyadors de les Preguntes del Dia de setembre i del concurs dedicat a la fira de LiberisLiber. Consulta el rànquing per saber si ets un dels afortunats!

Fes-ho córrer

Més notícies

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr