Més NotíciesNotícies

Dilluns, 30 de juny de 2014

Arriba l'Estiu al QL!

Us proposem un munt d'activitats, jocs i concursos per passar aquests calurosos mesos d'estiu? Vols refrescar-te amb nosaltres?

Fins i tot el logo del QL s'ha preparat per anar a la platja amb flotador i tot!! I és que tot el fòrum està preparadíssim per a fer que les vostres vacances siguin més quellegistes que mai!!

 Mira tot el que tenim preparat!

Viatjarem amb la literatura! Tenim una llista per triar el millor llibre de viatges! Ens ajudes a fer-la créixer? AQUÍ

Galeria de fotos! Ja tenim preparada la Galeria d'estiu! Es diu "De vacances amb el meu llibre", i està esperant que hi pengis la teva! La trobes AQUÍ!

Els fils de conversa més refrescants! Amb quin personatge aniries de viatge? A quin escriptor t'enduries a la platja? Hem obert converses especials per celebrar les vacances!

Concurs de microrelats! Sí: ho has llegit bé! Un Concurs de contes curts per a que tots els quellegistes pugueu treure l'escriptor que dueu a dins! AQUÍ t'expliquem com concursar! 

- Un nou llibre de la setmana d'allò més divertit: si vols guanyar un exemplar de La llibreria ambulant, només has de fer click AQUÍ i participar-hi!

I també tindrem unes preguntes del dia que us encantaran: SOBRE MITOLOGIA!!!

Ja ho veus: El QL és un lloc fantàstic per a passar l'estiu!! Sigui a la platja, a la piscina, a la muntanya o a l'aeroport...ens llegim!!

 

Fes-ho córrer

1 comentari

  • Genial!!! Quin estiu més prometedor! ;D

    (Mixa)

Més notícies

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr