Més NotíciesNotícies

Dijous, 1 de maig de 2014

I comencem el mes de Maig amb molts premis!

Us anunciem els guanyadors dels darrers concursos! Però no ens oblidem de tots els quellegistes que participeu als jocs del QL! Moltes gràcies a tots!

El Quèllegeixes és un lloc de trobada d'amants dels llibres, de lletraferits, de lectors, lectores, escriptors i escriptores, oi?

Però a més de llegir i escriure, als quellegistes també ens agrada JUGAR! I més, si són jocs literaris, oi?

Doncs pels nouvinguts, fem un repàs de tots els SUPERJOCS que les moderadores preparem amb tot el nostre "carinyu" per tots vosaltres i pels veterans, fem una posada al dia dels Guanyadors

Aquí van!

 1. El Llibre de la Setmana: Cada 15 dies, gràcies a la col·laboració de diverses editorials, us proposem un joc molt senzill: publiquem les primeres pàgines d’un llibre i us fem cinc preguntes senzilles. Si les responeu correctament, entreu en el sorteig del llibre en qüestió. El darrer Llibre de la Setmana va ser La doble vida de Cassiel Roadnight i els tres guanyadors són.... Josefa, Rosa_25 i JoAnA... Però ja sabeu que quan un Llibre de la Setmana acaba... en comença un altre! I AQUÍ el teniu: Lleial de Veronica Roth! El llibre més esperat al QL! 
 2. Les Preguntes del Dia: només per ser usuari registrat al QL, cada dia en entrar al web t’apareixerà una pregunta que hauràs de respondre en 30 segons! Quina presió! I l'endemà, us xivem la resposta correcta AQUÍ. Cada mes té una temàtica diferent i hem fet de tot: literatura i cinema, literatura medieval, literatura i dones, literatura i Nadal... El quellegista que més preguntes encerti, tindrà premi al final de cada mes! I el guanyador de les Preguntes del Dia del mes d'Abril és... Miss Pattinson!
 3. Els memories: comprova com estàs de memòria amb els nostres memory literaris. Juga-hi tantes vegades com vulguis: AQUÍ
 4. El Joc de les Cobertes: et desafiem al màxim: recordes els llibres per les seves portades? Doncs vinga, a demostrar si tens bona memoria! AQUÍ
 5.  I per últim, però no per ser el menys important, els jocs SORPRESA! El darrer Joc que hem organitzat l'equip del QL ha estat el Selfie de Sant Jordi. Moltes gràcies a tots els quellegistes que ens heu enviat les vostres fotos amb els vostres llibres i les vostres recomanacions! Però ja voldreu saber qui ha estat el guanyador, oi? Doncs entre tots els participants, el que ha tingut més sort al sorteig ha estat Aucano!

No podem oblidar els Jocs que feu vosaltres, els quellegistes! En aquest enllaç trobareu tots els jocs que s'han anat creant al llarg d'aquests 6 anys de camí! 

Recordeu que tots els guanyadors apareixen anunciats al Rànquing, que el trobareu AQUÍ

 

Gaudiu de totes aquestes propostes i de les que vindran! No deixeu mai de llegir i jugar! Són dues eines molt importants per la imaginació i per ser FELIÇ

 

 

 

 

 

 

Fes-ho córrer

3 comentaris

 • Moltes gràcies!!! :) I felicitats als altres guanyadors! ;)

  (Miss Pattinson)

 • Moltes Felicitats a tots!! :)

  (Osile)

 • Moltes FELICITATS a tots els guanyadors!!!

  (aucano)

Més notícies

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr