Llistes

Mostrant de 1 a 9 de 9 disponibles

RSS

Es busquen els llibres més terrorífics!

Busquem els llibres més terrorífics per gaudir d'una lectura de mort! Ens ajudes? 

Aquí us proposem fer la Llista dels millors llibres de terror. Tothom pot afegir el seu, però:

a) heu de vigilar que ningú l'hagi posat abans

b) ha de ser a la Biblioteca QL i si no hi és, l'heu d'afegir

c) es poden votar tots els llibres que hagin posat els quellegistes i segons els vots veurem quins són els top 10 o els top 20 o els top 100![ + Més ]

Fes-ho córrer

Els millors llibres de viatges

Oi que viatjar és una de les millors coses que es pot fer a la vida? Conèixer llocs diferents, gent diferent, cultures diferents que ens fan enriquir-nos com a persones. De vegades, però, no cal agafar ni un vaixell no un avió per viatjar... ja m'enteneu, oi? 

Aquí us proposem fer la Llista dels millors llibres que parlin de viatges. Tothom pot afegir el seu, però:

a) heu de vigilar que ningú l'hagi posat abans

b) ha de ser a la Biblioteca QL i si no hi és, l'heu d'afegir

c) es poden votar tots els llibres que hagin posat els quellegistes i segons els vots veurem quins són els top 10 o els top 20 o els top 100![ + Més ]

Fes-ho córrer

El millor llibre de 2013

Quin ha estat el millor llibre que has llegit aquest any? Apunta'l a la llista i vota els dels altres si t'han agradat! Entre tots buscarem els millors llibres que hem llegit aquest 2013![ + Més ]

Fes-ho córrer

Quina és la teva frase preferida d'"El Petit Príncep"?

Com bé sabeu, volem acabar l'any amb un gran homenatge a El Petit Príncep que l'abril d'aquest any va fer 70 anys de la seva primera publicació. 

Un llibre que es llegeix i rellegeix per generacions i generacions esdevé un clàssic per la seva intemporalitat. Doncs per recuperar aquesta obra i no oblidar-nos que l’essencial és invisible als ulls, us proposem fer una llista de les millors frases que apareixen a El Petit Príncep.[ + Més ]

Fes-ho córrer

Quin dirieu que és l'escriptor/a d'aquesta dècada?

Fa temps que tenim un fil sobre quins serien els escriptors de la dècada, però no avancem en la llista. Ens hi posem i la construïm entre tots? No oblideu els autors catalans!

 [ + Més ]

Fes-ho córrer

Superantololgia Poètica QL_Boli

Tothom té un poema al cap. Tothom duu un poema al cor. Quin és el teu? O els teus? Quin poema o poemes t'agradaria tenir en una antologia perfecte?

Recorda que no es tracta de fer l'antologia més llarga del món, sinó la més consistent i consensuada: no t'oblidis, doncs, de votar els suggeriments dels altres quellegistes.

Com fer-ho: com que la Bibioteca QL no té "poemes solts", aquí has d'escriure tu el títol i autor complets. Segueix l'exemple, sisplau: "Títol del poema en cometes", ' Títol llibre si el sabeu amb cometes simples', Autor amb Nom i Cognom

 

I el 21 de març: Dia Mundial de la Poesia. No oblidem a regalar llegir poesia aquell dia encara que sigui només en veu alta! 

 

(Imatge: Poema visual de Joan Brossa)[ + Més ]

Fes-ho córrer

Què llegiràs aquests dies de Nadal?

Quin o quins llibres llegiràs aquest Nadal? Fem llista i comprovem una vegada més que hi ha tants llibres com lectors i que cadascú té el seu! Fem la llista oberta per si de cas encara no fos a la biblioteca.


La foto és de @sara_schiele que ens la cedit per penjar-la al QL![ + Més ]

Fes-ho córrer

Els 100 llibres que van canviar la meva vida

Quins són els 100 llibres més importants abans de fer 17 anys? Quins són els llibres que han significat un abans i un després a la vostra vida com a persones i com a lectors?

Aquí us proposem fer la Llista dels llibres que van canviar la meva vida.Tothom pot afegir el seu, però:

a) heu de vigilar que ningú l'hagi posat abans

b) ha de ser a la Biblioteca QL i si no hi és, l'heu d'afegir. Si ha canviat la vostra vida, com és que encara no és a la nostra Biblioteca?

c) es poden votar tots els llibres que hagin posat els vostres companys i segons els vots veurem quins són els top 10 o els top 20 o els top 100!

Quin llibre ha canviat la teva vida? [ + Més ]

Fes-ho córrer

Llegir i riure!

Què us sembla si comencem l'any fent una llista de llibres que ens hagin fet riure moooolt?!

Diuen que l'únic que cal prendre's seriosament a la vida és el riure i al QL ens ho volem prendre al peu de la Lletra. Ens hi ajudes? Potser ara que comencem l'any és el moment de fer la "Llista QL del riure". Eps! seriosament... [ + Més ]

Fes-ho córrer

Anterior

Següent

  1. 1
Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr