Més llibresBiblioteca QL

Eve
Eve

Carey, Anna

Setze anys després que un virus mortal esborrés de la faç de la terra la majoria de la població mundial, el món és un lloc perillós. Eve, de divuit anys, no ha estat mai més enllà del perímetre protegit de la seva escola, on a ella i a altres dues-centes nenes orfes se'ls ha promès un futur com a professores de la Nova Amèrica. Però la nit abans de la graduació, Eve s'assabenta de l'alarmant veritat que amaga l'escola i de la destinació horrible que l'espera. Després d'escapar s'embarca en un viatge llarg i perillós on es trobarà amb Caleb, un noi rebel que viu en aquest espai salvatge i qui promet que la protegirà. Quan els soldats comencen a perseguir-per donar-los caça, Eve haurà de triar entre ell i la seva pròpia vida.

Si detectes algun error o coneixes alguna nova traducció, sisplau fes-nos-ho saber aquí.

Data actualització fitxa 16-05-2012

Ressenya escrita per
QL
Valoració: 7,63 (4 vots)
Roca (2012)
Al prestatge de 4 quellegistes
Al e-reader de 1 quellegista
L'han llegit 3 quellegistes
El volen llegir 5 quellegistes

Fes-ho córrer

3 membres de Què llegeixes diuen d'aquest llibre:

 • Es un llibre, molt entretingut que desde el primer moment t'enganxa a llegir.Recomenable a tots els públics. Et deixa amb ganes de llegir la continuació, ja que acaba d'una manera inesperada.

  (elsarcs_lsagrera)

  Valoració: Si1 No0

 • No l'he llegit encara, però me l'han portat els reis i la segona part surt al febre em sembla! Tinc moltissimes ganes de llegir-me'l!

  (bellaaa)

  Valoració: Si0 No0

 • El pitjor llibre que he llegir. Tot passa sense raó, la protagonista és pitjor que la Bella de Crepuscle, tothom mor per ella i tan se li en fot, l'únic que vol és en Caleb, Caleb i més Caleb.

  (bellaaa)

  Valoració: Si0 No0

Mes llibres

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr